sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Heissan

Kerkesimpäs kirjottaa ! Nyt on ollu kaiken näkööstä ja kokoosta hommaa, etten oo kerenny kirjottelemaan :( Mut ny kirjotan vähä niinku päiväkirjamaisesti päivä kerrallaan..

Monday: Olin iskän kans Laukaan klinikalla, ja tulo matkalla käytiin Vesan työnä Tuuris säästämässä, ja mukaan tarttu uimashortsit ja O.C.:n 2.tuotantokausi.

<3 !
















Hirvaskankaan ABC:llä pysähdyttiin ja käytiin sit myös tuolla.
















Kun iskän kans päästiin perille niin menin hetkenmielijohteesta Sannalle, ja otettiin kuvia ymm. ei mitään nii järkevää .. + jäin sit yöks paitsi kello soi aamulla 08.15 töihin <3 very niceeee.

Tuesday: töitätöitätöitätöitätöitä x 198498594, mut illalla oli peli Sisu:a vastaan ja voitettiin 1-0 ku ne teki omarin :Dd kyllä revettiin kaikki pelipaidoista ku se maali tuli ja pelin jälkee viä käteltiin kaikki sitä pelaajaa joka sen maalin teki ja sanottiin: hieno maali ! Ei yhtään ketuttanu sitä tai mtn... Mut eiköhän Sisu tehny meistä valituksen et meillä on liikaa yli-ikäisiä ! Meidät on ilmotettu sarjaan yli-ikäisiks et sen ei pitäis olla kenellekkään ongelma, mutta kun EI ! Vissiin vähä otti päähän ku me oltiin parempia..

Wednesday: keskiviikkona oli ravit Seinäjoella ja pokahovi voitti aivan ylivoimaisesti 40 metrillä (:














Thursday: Olin jälleen töis ja illalla oli harkat, ja mikäs sen mukavampaa ku pelata futista kaatosatees <3 futiksesta puheenollen; Vaasa Footballcup:iin enää 5 päivää ! Käytiin harkkojen jälkeen Pipsan, Riinan ja Valtun kans, mun kummitädin työnä ku sen tuleva poikaystävä oli siä ja me tenttattiin se aiva päästä varpaisiin :D ja todettiin et se oli eriiiiiit. mukava ! ja se osas matkia hömötiaista ja hirveä [x] hyvin mielenkiintoista ..


Friday: päivällä taas töitä ja illalla mentiin sinne Rikun kummitädin ja sedän mökille, ja oli kyllä kivaa ! 
Me uitiin, saunottiiin, soudeltiin, kalstettiiin, grillattiin, pelattiin mölkkyä, sulkkista ja jalkkista, heitettiin tikkaa, juteltiin ja pelattiin lautapelejä, tällästä perusihanaa mökkielämää (:










Saturday: Lauantai aamuna mentiin vielä uimaan,saunaan ja soutelemaan. Kolmelta lähettiin kotia kohti ja mentiin Rahkoille saunomaan ja me lapset mentiin alakentälle potkimaan.


Sunday: Tänään oon ollu töissä, ratsastanu Lakulla, leikannu nurmikkoa ja kohta meen Rikun kans potkimaan (: nii ja huomenna Sannan kans nuorisotoimen retkelle Särkänniemeen !


-Meri



perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää jussia !

Hyvää juhannusta kaikille ! Huomenna postaan teille mun viikosta, mut ny lähen Närpioon Rikun kummitädin mökille muiden sukulaisten kans (:(:


-Meri

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Moromoro

Aamulla heräsin puol 9 ja menin talliin töihin ja samalla siinä ruokia antaes otin pari kuvaa meidän uudesta suomenhevosvarsasta, jota me sanotaan Kaarloksi (:



 Illemmalla vietiin yks kuorma-auto sjoelle ja käytiin samalla Rossos syömäs (: Otin jonku ihme alkuruoka keiton ku äitiki otti .. joo en omista omaaloitteisuutta d: se oli hyvän makusta vaikka näky ei ollu kovin kummonen .. pää ruoaks otin sit Sienestäjän pastan, jota en jaksanu sit syödä vaan riku söi sen sitte, ku olin ahtanu itteni täyteen noutopöydän herneitä + valkosipulisalaatinkastiketta .. NAM <3 jälkkäriks söin metsämansikka jäätelöä kermavaahdolla ja suklaa kuorrutettuja puolukoita, ja hyvää oli !

Kotimatkalla käytiin Sannan työnä, ja katottiin siinä O.C:tä (: oon rakastunu siihen ohjelmaan ja varsinkin Ryaniin, ku se on nii söpö !


Naureskeltiin sit sannan kans siinä ku mä katon aiva onnes sitä + hymyilin ittestäni niin, et sanna luuli et mä itkin :Dd 

Huomenna meen isseen kans Laukaan klinikalle Meerin ja Pallukan kera, tarkistuttamaan Meerin nousseet lihasarvot? ja Pallukan leikatun jalan (:

-Meri







lauantai 18. kesäkuuta 2011

Hellouu !

Nonniiin ! Nyt sain aloitettua tämän blogin, kauan siinä menikin, mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan (: Mä nyt tässä eka opettelen, että voi kestää hetkisen ennenkuin tulee kunnon postauksia d:
Tää blogi tulee kertomaan mun harrastuksista, vapaa-ajasta ja yleensäkkin mun elämästä (–:


-Meri