lauantai 24. syyskuuta 2011

Happy face


Leivoimpa kerran pullaa

Sannamuru, kiitos paljon !<3

 Susanna ja Kia, kiitos paljon, ootte ihania ! <3


sukulaisilta tukun rahaa..

ja ruusuja <3


Sannalta sain lahjaksi Demin, fatzerin suklaaalevyn ja 10e lahjakortin kotipizzaan, Kialta ja Susannalta sain lahjaksi kukkaron, joka OLI täynnä tikkareita, valkosuklaa levyn ja tuon ihanan tyttövauvakortin, joka piti sisällään pienen tekstin mun kömmähdyksistä :D ja tyttöset vei mut vielä syömään Lottaliinaan ja sain sitten vielä jälkkärinkin ja saatiin iki-ihanalta ruotsin opelta myöhästymiset! Kiitos teille kun jaksoitte nähdä vaivaa <3 Sukulaiset tuli tänään käymään. Sain rahaa ja ruusuja, mitä muuta voisi toivoa ?
Huomenna menen tosiaan Jurvaan, sinne jonnekkin tapahtumaan ja näen kavereita, kivaa on tulossa ! (:



-Meri

perjantai 23. syyskuuta 2011

Matkakuume

Ajattelin kertoa vähän missä lämpösissä maissa ollaan perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa käyty.

Neegerin paluu, osa 1: 

Siellä oli ihana uimallas, joka ikäänkuin "jatkui" tuohon mereen.


Hotellihuoneen näkymät.

Joulukuussa 2008 olimme Cran Canarialla, Puerto Ricossa, Marina Suites nimisessä hotellissa. Se oli eka lomamatka mulle ja Rikulle, ja oltiin me aika täpinöissä. Hotelli oli hienostunut ja siisti, näkymät oli upeat ja ruoat mahtavia! Muistan, kun älyttiin toiseksi vipana iltana vasta hotellin buffetti, joka oli täynnä kaikkea ihanaa! Noh, muistan kun minä ja Riku lähdettiin sieltä hissillä pois, Riku itki ja mä muuten vain valitin täyttä vatsaa... Hotellissa ei ollut hirveästi viihdykettä lapsille, jos pingispöytää ja lastenallasta ei laskettu, joten kävimme myös täkäläisessä eläin puistossa, muistaakseni Palmitos Park nimisessä, joka oli täynnä erilaisia lintuja ja olihan siellä pari muutakin ötökkää.


Kyseisellä gorillalla oli vissiin jotain ongelmia nimittäin, se kusee tässä kuvassa :D


Neegerin paluu, osa 2:

Iki ihana<3


Syyskuussa 2009 meidän perhe, serkut Riina ja Valtteri, setä Arto ja hänen vaimonsa Tuovi, matkasimme Kyproksen Ayia Napa:ssa sijaitsevaan Panthea Village nimiseen hotelliin. Hotelli ei ollut mikään pilvenpiirtäjä vaan sellaisia pieniä kaksi kerroksisia huoneistoa, tykkäsin! Se oli viihtyisä ja mukava perhehotelli, jossa oli kaikennäköistä tekemistä eri ikäisille lapsille. Kypros on aika tasaista maastoa, joten vuokrattiin pyörät koko porukalle melkein koko viikoksi ja niillä päästeltiin isoille beetseille, jotka Kyproksella oli tosi hyvät! Cran Canarialla pyörän vuokraamista ei olisi edes voinut ajatella ..

Ja auringonlaskut välimeren rannalla, aah.




Kävimme myös Euroopan suurimmassa vesipuistossa, joka oli tehty Antiikin Kreikan tyyliin.
.

Kyproksella oli tuollaista jännää tanssia (alhaalla kuvaa), jossa tytöt tanssivat kädet koukussa ja pojat kädet leveällä ja meidän vaatteisiin laitettiin neuloilla kiinni leikkirahoja, olisi edes ollut aitoja.. Ja toinen esitys, mikä on varmaan Kyproksen joku kansantanssi oli se, että ihmisen pään päälle ladottiin laseja, kuppeja ja tarjottimia päällekkäin ja ne päässä yritettiin vielä liikkua :o onnettomuuksilta onneksi vältyttiin..

Kummaa touhua ..

Hotellin ohjelmat olivat tosi monipuoliset; millon oli tanssia, laulua, taikuria ..

Neegerin paluu, osa 3:


<3


Syyskuussa 2010 me ja Rahkon perhe oltiin Turkin Belekissä, Limak Atlantis nimisessä hotellissa, joka oli unelmien täyttymys! Palvelu pelas, hotelli oli todella iso, altaita oli monia ja hotellilla oli oma ranta! Meillä oli siis Al Inclusive eli täyshoito, johon sisältyy kaikki ruoat, juomat ja jätskit eli kaikkea sai vain hakea koko ajan.


Ruoat oli sielä monipuolisia ja hyviä, lukuunottamatta lampaanlihaa. Ja vesijohtovettä ei saanu todellakaan juoda niinkuin ei missään paikoissa missä me ollaan käyty, joten jos tilaat jotain juomaa sano: No ice, ja vältyt ripulilta.
Päivällä oli sellainen Burgeri, mistä sai mm, Hot Doggeja, hampurilaisia, ranskalaisia, salaatti yms.


Leivokset oli hyvän näköisiä, mutta suurinosa maistui samalta, mutta olihan niitä hyviäkin leivoksia ja se näkyi loman jälkeen vaa'assa!


^Leivosten kanssa samaan aikaan sai tuollaista Turkkilaista 'lettua', joka oli sellaista ohutta lirpakettä niinkuin tortillalettu ja sen väliin sai valita sokeri, juusto tai kana täytteen ja tuo samainen 150 senttiä pitkä mummeli oli sielä jokapäivä paistamassa varmaan kolme tuntia putkeen noita, hatun nostot sille!

Ensin sillä oli sellainen sämpylän kokoinen pallo, jota se rupesi tuolla kepakolla rullaamaan tuollaiseksi. Ja hyvää oli!  



Esitykset tuolla perustu Turkkilaiseen tanssiin ja musiikkiin, ja ne oli aivan mahtavia!


Tässä on Fernando, johon rakastuin aivan täysin! I  miss U <3 :D
<3




Jos multa kysyttäisiin mikä näistä kolmesta on ollut paras, en tietäisi mitä sanoisin, koska kaikki on reissut on ollut niin unohtumattomia kokemuksia ! Eikä ole enää kauaa, kun pääsee taas etelän lämpöön <3





-Meri

torstai 22. syyskuuta 2011

Do you miss me when you're lonely?

Ruska



rakastan<3
Meinasin syödä omenan, mutta en syönykkään, kun löysin tälläsen..


Nyt on satanu ihan hirveästi, loppuis jo! Katoin helmireissuvihkoa eilen ja katsoin kokeet-kohtaa ja huhhuh, ei jaksais .. ens viikolla on englanninkoe, saksan verbikoe ja biologian sienikoe, byää. Syksy on tullut, sen huomaa kylmistä ja pimeistä illoista ja värikkäistä lehdistä. Ja huomenna on syyspäiväntasaus eli mun synttärit, jiihaa. Pitäisi leipoa kun sukulaiset tulee lauantaina synttärikahveille, aatelin jos tekisin jonkun juustokakun, suolaisen piirakan, täytekakun(äiti tekee!) ja pullia kun pitäisi pullataikinan ohje opetella ulkoa kotitalouden pullakoetta varten. Sunnuntaina menen edustmaan Jurva 70:nen futisseuraa, johonkin tapahtumaan. En tiedä yhtään mikä se on, mutta sinne olisi tarkotus mennä Juhon ja Henrikin kanssa, saas nähdä mitä siitäkin tulee ;)


-Meri

PS. Mitä mieltä ootte bannerista? Ja enää 24 päivää Turkkiin!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

I don't know, but

miksi ihmisten pitää muuttua? Miksi ihmisten pitää esittää erilaista kuin ne on? Ja vaan sen takia että ne olisi suositumpia tai muuten vain parempia? Ei voi käsittää. Mun mielestä ihmisten pitäisi kuunnellä sydäntä eikä tehdä mitä muut tekee vaan tehdä sitä miltä itsestä tuntuu. Mä en ainakaan haluaisi olla samanlainen kuin muut.
Mun mielestä 15-vuotias nuori voi nukkua äitinsä ja isänsä vieressä, jos siltä tuntuu. Mun mielestä kuka tahansa voi leikkiä nukkekodilla, meni sitten eskariin tai yliopistoon, jos siltä tuntuu. Miksi useat ihmiset valitsee kaverinsa sen ulkonäön ja suosion perusteella, miksi ne ei tutustu ja katso sisimpään ?
Ja miksi nuoret pilaa elämänsä jo elämän alkuvaiheilla huumeilla tai muilla päihteillä, hauskaa voi olla ilman niitäkin! Jos mieli muuttuu, voi olla jo liian myöhäistä. Jumalalle ei voi soittaa ja sanoa: tilaisin yhden uuden elämän, kiitos! Mua ärsyttää, kun mun jotkut tututkin on ottanu tämän linjan! Ei ne ennen ole tuollaisia ollut. Ei voi käsittää.
Mitä sitten, jos pelaa shakkia ja muut ei tykkää kyseisestä lajista? Mitä sitten, jos kuuntelee Justi Bieberiä ja muut vihaa sitä? Mitä sitten, jos tykkää kaksi vuotta nuoremmasta ja muiden mielestä se on säälittävää? Niin, mitä sitten?! Mua suoraan sanoen vituttaa, että ihmiset valitsee elämänsä suunnan muiden tekojen mukaan, se on vaan niin tyhmää ..
Itsekkään en oo puhdas pulmunen. Myönnän, että oon jättäny jonkun paidan ostamatta sen takia, että muut ei välttämättä pidä siitä ja myönnän, että oon puhunu ihmisistä paskaa. Mutta en oo kumminkaan muuttunu mua itseäni muiden takia.


Mun mielestä kaikkien pitäisi kuunnella sydäntä ja tehdä niin kuin itse parhaaksi näkee!
Nyt tuli pieni avautuminen, mutta tältä musta vaan tuntuu.. ihme jos joku luki loppuun.

Mulla oli tosi kiva viikonloppu! Olin jurvassa tosiaan koko viikonlopun. Olin sielä linjurina, ja tosi hyvin meni, vaikka vähän jännitti, toivottavasti musta tulee jonakin päivänä se tuomari... Ja tyttöjenilta, huh! Se on parasta laatuaikaa, kun saa olla oma itsensä ja nauraa tyhmille jutuille ja maalata naamansa klovniksi tai tiikeriksi :D Tänään olin kaveri porukalla kahdesti keskuskentällä "potkimassa" ja hauskaa oli ! (:


-Meri

Ps. Enää 28 päivää Turkin lämpöön !

lauantai 17. syyskuuta 2011

Elämä on kuin silkkiä vaan, palasen tahtoisin kerrallaan.

Nyt taisi tulla pieni tauko tässä kirjoittelussa, kun en ole kerennyt ja on ollut parempaakin tekemistä.
Viimeviikolla oli aika futis-painotteinen viikonloppu, joten olin viikonlopun Jurvassa. Oravaisissa oli peli, mukava reissu oli! Ja lauantaina kotiturnaus. Innostuttiin Riinan kanssa ottamaan zombikuvia, tummat meikit naamassa :D

Ottakaa nämä kuvat huumorilla!





Olen nytkin siis Jurvassa ja Riinan(=Pirkon) koneella ja tultiin Rikun kanssa eilen tänne pyörillä kun meillä oli harjoitukset ja tänään olisi 35-miehien peli, jonne menen linjatuomariksi! Saas nähdä miten ne ukot muhun suhtautuu .. tänään me pidetään Riinan kanssa pieni tyttöjenilta Mommakerholaisten kera, joten sitä odotelles (:

tiistai 6. syyskuuta 2011

Heihei mutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä.

Tee tämä tai syyskuusi menee pilalle !
Mitä poikaystäväsi harrastaa? - mikä poikaystävä?
Luullaanko sinua erilaiseksi kuin oikeasti olet? - ehdottamasti
Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit? - en
Mikä on seuraava kaupunki jonne aiot matkata? -JURVA :D
Missä olit viimeksi ennen kuin tulit kotiin? - Koulussa
Nukutko mieluummin jonkun kanssa vai yksin? - riippuu kenen kans ..
Voisitko seurustella itseäsi kahdeksan vuotta vanhemman kanssa? - en kylläkään, mut ei ikäero vanhempanaolis niin outoa ..
Suututko helposti? - Riippuu ihmisestä..
Missä kännykäsi on? - lähietäisyydellä
Onko vika aina sinussa? - on ja ei, joidenkin mielestä on aina d:
Minkälainen sää tänään on ollut? - tuulinen ja sateinen
Pelkäätkö sikainfluenssaa? - en
Onko tänään mieleesi tullut jotakin mieluista muistoa? - on :D
Miltä kuulostaisi kimppakämppä hyvien ystäviesi kanssa? - kivalta;)
Mietitkö usein mitä muut sinusta ajattelevat? - sometimes
Lähdetkö mainoskatkoilla pois ruudun äärestä, jääkaapille, vessaan tms? - juosten jääkaapille
Jos vastaan kävelisi toimittaja ja pyytäisi sinua haastatteluun, suostuisitko? - hah joo d:
Minkä merkkistä shampoota käytät? - Loreal Parisin, kai ?
Onko sinulla mese? - valitettavasti
Haluaisitko lähteä joskus kielimatkalle? - joo toki ,en ymmärtäisi mitää ..
Monesko päivä tänään on? - 6
Oletko koskaan omissa tyhmyyksissäsi mennyt pilaamaan jotain ihanaa? - juups
Oletko hiljainen vai äänekäs? - toooooooosi hiljaanen
Oletko ihastunut? - olen(:D
Milloin viimeksi itkit silmät päästäsi? -viime pe kun tuittu jäi auton alle ..:(
Mistä asiasta ilahduit viimeksi? - yesterday
Tykkäätkö perheestäsi? - pakkohan sitä, nojoojoo
Onko sinulla siskoja/veljiä - 1apina taitaa olla
Tykkäätkö heistä? - välillä en ja välillä joo
Kumpi/kuka teistä on "pomo"? - no minä ! :D
Jos ei olisi pakko käydä koulua, lopettaisitko sen vai jatkaisitko ? - jatkaisin
Oletko rauhallinen ihminen? - arvaa
Onko äitisi koskaan käskenyt sinua pukeutumaan normaalimmin? - on :D
Haluaisitko että olisi jo kesä? - juu tai no ei sen väliä
Onko huoneesi sekainen? - ei, ihme kyllä d:
Mikä sinusta ei ainakaan tule isona? - no ei mikään konttorityön tekijä tai hammaslääkäri, sori vaan kaikki te arjen sankarit !
Mitä luulet äitisi ajattelevan sinusta? - etten ole aivan normaali lapsi
Kamalin tunne? - semmone suru, tuska ja ikävä:<
Entä ihanin? - läheisyys, iloisuus ja rakkaus

Anteeksi nyt kun tuli tällänen tylsä calluppi, mut ei kerkee kirjottaa mitään romaania kun pitää lähteä taas Jurvaan futiksen pariin !


-Meri

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

UfroAfrot

Esittelyssä ufroafrokiharat:



Ufroafrokiharat pienoisen suoristuksen jälkeen:


Ufroafrokiharat armottoman suoristuksen jälkeen:

Loppukevennys



Mitä tekisinkään ilman sinua, suoristusrautani<3

Ylhäällä olevissa kuvissa ei ole käytetty kuvan Lämpösuojaa.

Tässä olis pientä näytettä siitä että joillakin on luonnonkiharat; joillaki lievemmät ja toisilla taas, noh, aika pommit...
Tämä päivä on menny tallissa ja Harry Pottereita katsellessa + Suomen Palloliitto on hyväksyny mun pelisiirron, joten oon nyt virallisesti Ryhdin pelajaa ! Nyt pitäisi vielä läksyt tehdä ja suihkus käydä, byää.


-Meri

perjantai 2. syyskuuta 2011

Enjoy the moments of even small








Aah, syksy, ja sen ihanat värit. Ja syysloma, sitä odotelles <3
Kauhia päivä tänään, Tuittu jäi auton alle mutta ei onneksi pahasti joten se todennäköisesti toipuu(:(: oon niin helpottunu siitä, mikään ei oo kamalempaa kuin oman rakkaansa menettäminen, oli se sitten eläin, ystävä tai perheenjäsen.. viikonlopuksi ei oikeen ole mitään tekemistä, kun meni hiukan fiilikset tuosta 'tragediasta'. Nyt tuli vähänlaisempi teksti, joten kuvat puhukoon puolestaan !

-Meri