perjantai 30. maaliskuuta 2012

~Hymyily on toiseksi paras asia mitä huulilla voi tehdä~









<3



Keskiviikkona tosiaan oli se perinnepäivä ja mukavaahan siä oli :) ruoka oli hyvää pääasia ja tanssittua tuli taas seuraavan vuoden edestä. Tänään jos sitä mietaalle med kirbaa :)


-Meri

tiistai 27. maaliskuuta 2012

luonnon lapsi, kukka kedol, mä tuuletin tyylini kerran läpivedol

 1. Kierrä märät hiukset rullalle ja kiinnitä hiusosiot ympäri päätä pinneillä. Kannattaa tehdä tämä yötä vasten.



2. Aamulla irrotat hiusosiot.

joo näyttää rastoilta :D

 3. Harjaa hiukset ja thats it, mun laiskuuskampaus on valmis.


Oon nykyään niin laiska, ei sillä etten olisi ennenki ollu mutta en jaksa oikeesti suoristaa joka ilta ja aamu näitä afroja ja jos sattuu oikein sopivasti vaikka tuulemaan tai satamaan niin nää menee takaisin semmoseksi kivaksi pöheiköksi. Nyt oon tajunnu ton tyylin laittaa hiuksia niin siinä säästyy aikaa ja hermot, lisäksi saa aikaseksi vielä siedettävän kivat kiharat, verrattuna niihin afroihin.
Aattelin kerranki olla kiva isosisko ja tehdä ruokaa rikulle niin ja mulle. Pongasin eilen, et sinkkuelämä alkoi taas näkymään tvstä jejee:) maanantai illat pelastettu. Huomenna perinnepäivä, auttakaa mua.







-Meri

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ja hetken tie on kevyt kaksin kulkea.

Heräsin 12 ja suoraan siitä tobleronen voimalla talliin, terveellistä hei. Koin tänään kauhunhetkiä, ku kokeilin ajaa traktorilla. Siihen asti meni moitteettomasti kunnes piti vaihtaa vaihteita. Luojan kiitos kukaan ei tullu peräs koska en tiä kuinka monet hautajaiset ois pitäny järjestää... Ens kerralla meen heti suosiosta pellolle harjoittelemaan mahdollisimman kauas kaikesta särkyvästä tai ojista, aamen. Päivällä toipuessani traktoriajelusta etin netistä tee se itse-kasvonaamion ohjeita ja aattelin tehdä tuon ku löysin jääkaapista palan tuorehiivaa ja se oikeesti toimi ja siitä jäi sellainen mattipinta, suosittelen vaikka haju ei oo mitenkään niin lumoava :D viikonloppu meni oikeestaan vaan syödessä niin aattelin mennä lenkille, laittaa kuulokkeet korville, musiikin täysille ja sit tajusin, että tuollahan näkee viä yhdeksän jälkeen illallaki ilman mitään valaistusta oo jes! Spring is here.

Hiivanaamiolla on kiinteyttävä vaikutus 
Tuorehiivaa ja 1 tl maitoa sekoitetaan tahnaksi. Levitetään kasvoille ja kaulalle. Annetaan kuivua ja huudellaan haalealla vedellä pois. Jättää uskomattoman pehmeyden ja mattapinnan.

hiivanaamio


turkki 11' aah voih tulee niin kesä mieleen tästä ja toi rusketus...



-Meri

perjantai 23. maaliskuuta 2012

You take my hand and pull me next to you, so close to you.








en tiedä tarkalleen mitä tää on mut hyvää se ainaki on :D



Perjantaita vaan kaikille. On se jännä kun aurinko paistaa, linnut laulaa ja meri on koneella. Eilen olin vaasas kattomassa veljen peliä, jonka ne tietysti hävisi, no onneks se oli vasta harkkapeli. Odotan innolla kesää, kun se luultavimmin menee aikalailla futiksen parissa. Omat pelit kahdessa joukkueessa, veljen pelit ja ne pelit jotka tuomaroin + turnaukset ja harkat, I can't wait :)

-Meri

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Part of me


moi



nettiyhteyden epätoivoinen etsintä







ah nam


Sinne meni viikonloppu :Dd joo kivaa oli. Aah voih tänäänki tuli taas niin kesäfiilis kun aurinko paisto pilvettömältä taivaalta, oli niin ihanan lämmintä ja voi ettttä ..♥ Miettikää, ei enää kauaakaa kun voi vaan juosta avoin jaloin pihalla arskalasit pääs, huutaa, kuunnella musiikkia, ruskettua(!), syödä jäätelöä, uida, pelata futista oikealla NURMELLA, olla kavereiden kans ja unohtaa kaikki tyhmä ja turha. Jeejejejeje olis jo kesä nam.


-Meri

perjantai 16. maaliskuuta 2012

(1) Facebook

tuliaisiaa



luen ihan simona


NURMEA!!!








KEVÄT, niin ihanaa aikaa kun tietää että kesä on tulossa. Sovitaanko, että kaikki tanssii tästä lähtien joka päivä aurinkotanssia et päästään tästä lumesta eroon? Hyvä.
Huomenna peli FC Sport:ia vastaan ja toivotaan että pohje kestää. Illalla Kialle yöksi ja mietaalle:)

-Meri