sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

There's a fire starting in my heart

























Näiden paskakelien keskellä on niin ihanaa katsoa lomakuvia ja fiilistellä sitä auringon lämpöä mitä hope so on luvassa kesällä ja viimeistään syyslomalla Kyproksella. Can't wait!!

-Meri

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Heitit hiekkaa suoraan mun silmiin, multa petti alta maa





retardet



Keskiviikkona suski tuli meille ja perus retumeiningillä mentiin. Naurettiin ja syötiin sitäki enemmän, eipä muuta



Tämä ilta tai no päivä menikin sitten koululla Yarockissa ja huomenna aamulla jatkamaan. Kauaa en kerkee siä onneks olemaan ku suuntana koomajoki ja tuomarikoulutus. Sanokaa miten herään lauantaiaamuna 7 ?! Ei tuu kesää, ja ei oikeesti varmaan ikinä tätä menoa. HUOH lunta, räntää, vettä, ihanaa.

-Meri

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hei söpöliini

<3





EI JÄÄTÄ <33



kengät harkkojen ja pesun jälkeen, futis <3


Morjenstaa:) en oo hetkeen kirjotellu ku on vähä jääny, sorge. Niin, lauantaina Susanna tuli meille ja mentiin mietaalle, ei siitä sen enempää. Mietaan jälkeen suskille yöksi ja sunnuntaina käytiin Jurvassa ja näin Riinaa pitkästä aikaa♥ Maanantai olikin sitten pyhitetty uskonnonkirjalle. Tänään oli harkat ja oon nyt tehnyt lupauksen, että joka päivä kesään asti teen 100 etunojaa, vatsalihasta ja selkälihasta. Lyödäänkö vetoa, että ens viikolla valitan kuinka mun lupaus vähän unohtu :) Loppuviikko meneekin Yarock sm-kisoissa kuvatessa ja tuomarikoulutuksessa :) 

ps. kirza on ikävä :( ♥ ok enemmän ootan tuliaisia 


-Meri