sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

jos sä niin sanot

Sellanen juhannus joo, ainaki opittiin tästä nyt jotain mutta menneet on menneitä, niitä ei voi enää muuttaa, että ihan turhaa tässä enää on itkeä ja murehtia, menee vaan fiilikset. Huomenna riparille! Toivottavasti tulee kivaa ja unohtumaton viikko. Pakkaukset on vielä kesken, että jos pikku hiljaa siirtyis pyykkäämään ja ehtimään vaatteita.

we<3it

-Meri


perjantai 22. kesäkuuta 2012

taivaalla tähdet näkee susta unta






Täs yks päivä otin arskaa laran kans, luin demiä, kuuntelin musiikkia ja söin pähkinöitä. Kesäfiilistelyyy





Eilen käytiin miksun kans piknikillä boxerilla, jäi harmittamaan ku en tökänny sitä sinne veteen :( huomenna ois tarkotus viettää laatuaikaa suskin ja kiijan kans juhannuksen kunniaks :) älkää muuten ikinä unohtako kännykän salasanaa, se nimittäin lukittuu ja ette saa sitä koskaan auki... :) että hyvää juhannusta kaikille!


-Meri

torstai 21. kesäkuuta 2012

I remember every word what you said

puolvuotta:) rakastan sua<3

Enää viikko ripariin :o ja sen takia oltiin maanantaina muiden riparilaisten kans viimeses tapaamises ennen leiriä. Meidät jaettiin ryhmiin ja huoneet päätettiin myös, voi olla että nukuttaa sen viikon jälkeen ihan mukavasti. Jeesustelun jälkeen olin miksun kans ja illemmalla mentiin kahtomaan ku Kia vesihiihti :)





EM



Kerranki ihonpuhistusaine joka oikeesti toimii, ainakin mun sekasikiöihoon, suosittelen.


Käytiin tiistaina seinäjoella ja vihdoin sain ostettua uudet nappikset! Entisiin meniki jo hermot ja noi on niin älyhyvät jalassa♥ Jurvassa meniki sitten loppuilta. Ja voitto sieltä tuli. Näytti varmaan fiksulta kun minä avustavana hypin siellä linjalla ku arojänis poikien voittomaalin kunniaks..:)



Suski ja Kiija tuli eilen meille värjäämään mun hiuksia ja syömään. Ei noi paljoa muuttunu mut vaaleni ne ny ainaki jonkinverran :) kiitos luottoparturi ja henkinen tuki = joka katto tvtä ja otti kuvia ku tehtiin ruokaa ja värjättiin näitä :) perus kia


 Ku kiija lähti niin äiti pisti mut ja suskin töihin :D siinä sitten syötettiin ahkerina hepoja ja ajeltiin hurjina skopolla. Illalla pummasin kyydin miksun työ ja hävisin sille fifassa :( nöyryyttävää.







-Meri

maanantai 18. kesäkuuta 2012

sveduja




Mennessä käytiin Naantalissa tappamassa aikaa. Oli kivaa pitkästä aikaa käydä pyörähtämssä, ku viimeks kävin siellä varmaanki 8-vuotiaana silmät pyöreenä muumimaailmas, ei oo paljon muistikuvia ku olin niin sekasin nähtyäni muumipeikon :):) ja onhan se muutenki kiva ja kaunis kaupunki.





















Torstai aamuna oltiin joskus puol seittemän maissa ruottissa ja väsyneenä tallustelin koko päivän Tukholmassa ettien rippimekkoa, joka muuten löyty !! Ja innostuin sitten ostelee vähä muutakin. Nooh, ei ainakaa hetkeen tarvii kuluttaa rahojansa vaatteisiin. Kaikinpuolin oli mukava reissu.


Ku ruottista selvittiin, jäätiin veljen kans koomajoelle turnaukseen kolmeksi päivää. Huh, oli kivaa mut vielä kivempaa oli tulla kotiin sen jälkeen :D no ei ny, rentoa oli ja pronssia tuli, hyvä pojat ! :)


-Meri

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

ala asteen tisko pileet

olipa kerran gashen niminen tukeva poika joka tykkäs mansikoista ja kebabista, ssssssss s s s s sss ss s s skffkkfdlffffffffffffslkasafsöaskfkölasköl en keksi mitää jatkan sit joskus
dddddddddmmmmm

meri pienenänoniiiiiin kansalaiset täälä minä itse mikaefffl kirjoittelen teille iltasatua heehheheheheh olipa kerran koira joka juoksi meren yli ja hukkui sit se meni swiaan osti sikaa ja paisto sitä grrr

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

till Sverige

Täs makaan hytin sängyllä ja aikani kuluks kännykällä kirjoittelen, sillä ollaan menos laivalla Tukholmaan perheen kanssa shoppailee. Äsken käytiin syömässä seuraavan viikon edestä ruokaa ja kohta varmaan mennään kiertelemän Rikun kans tätä paattia. En kyllä tiä miten herään aamulla seittemältä... Rippimekon olis tarkoitus löytyä tältä reissulta mut saa nähä miten käy, koska mun tuurilla ei löydy ikinä mitään.
Perjantaina kun tullaan, me jäädään Rikun kans Kauhajoelle jalkapalloturnaukseen. Ite en pelaa vaan vahdin Rikun joukkuetta ja toimin vesipullontäyttäjänä, ihanaa :)

-Meri

tiistai 12. kesäkuuta 2012

so small

Oli tylsää nii aattelin kahtoa vanhoja kuvia. Vooi ku oon ollu pieni ja söpö, enää en oo kumpaakaan :D

<3
















komee








4lk

-Meri