torstai 27. syyskuuta 2012

birthday


Menin riinan työ viikonloppuna ja oltiin lähdössä pihalle niin riina laittaa mun päähän huivin ja kysyy että luotanko siihen? Ne vei mut autoon ja siinä sitten kierreltiin ympäriinsä ja lopulta päädyttiin oonan saunamökille, missä ne oli järjestäny mulle yllätyssynttärit! Ne oli tehny mulle kakun ja sain niiltä stringit lahjaksi, voi miten romanttista :) Iltaa vietettiin kaikilla tehtävillä mitä ne oli mulle keksiny ja mun piti pukea tuollainen söpö prinsessamekko päälle, kieltämättä se sopi mulle aika hyvin. Käytiin myös vähä jurvan yöelämässä ja tajusin, että sitä ei oikeesti edes oo :D Kiva ilta oli, kiitos vielä ihanat





Sunnuntaina tuli sukulaisia käymään. Ne alkoi keräämään mulle nyt astiastoa ja nuo on oikeestaan aika kivat :)




Sannalta sain lahjaksi tuon taulun ja suklaalevyn. Yritti muka hempeillä



Kia ja suski puolestaan antoi mulle tuon hajuveden


Tiistaina sain kuulla siitä nuoren tytön kuolemasta jurvassa. Ei voi ymmärtää miksi noin kauniin ja viattoman tytön piti lähteä liian aikaisin. Itse en häntä tuntenu mut moni mun kaveri menetti siinä hyvän ystävän. Tuntui silti pahalta. Aloin samalla miettimään mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja kuinka pienestä elämä on kiinni, siks pitäis elää jokainen hetki täysillä. Pauliinan muistolle


Koko kuluneen viikon oon vaan lukenu kokeisiin ja ollu miksun työnä :) Huomenna juniorit vastaan vanhemmat peli jurvassa, sinne siis.

-Meri

torstai 20. syyskuuta 2012

ruokaa ja leffoja


Heippa vaan, tää viikko on menny taas tosi nopeesti ja mukavis merkeis! Miksu kyseli ja varmisteli monta kertaa että pääsenhän niille varmasti tiistaina niin jotain hämyä siinä sitten oli pakko olla. Niillä olles sinne ilmesty kimmo ja sonja, kasa mässyä ja pari elokuvaa, hihi ootte ihania :) Miksu anto mulle synttärilahjanki jo vähän näin etukäteen, nimittäin tuon Jetsetin :) oikeesti äää sekoan, kiitos rakas viä Ja käytiin eilen syömäs aasialaises meidän kuukausipäivän kunniaks, nam oli makoisaa :)



Oon laiska nykyään. Huomasin sen harkois joissa en ollu käyny hetkeen, koska meinasin tehä välikuoleman... Pitäis varmaan harrastaa sitä liikuntaa vai miksikä sitä sanottiinkaa. Ja huomenna heti peliin, hyvin menee, pitäkää kivat hautajaiset.



Huomenna tosiaan vepsun kauden ja mun viimeinen peli ehkä tuossa joukkuees. Saas nyt nähdä miten käy, tekis mieli jatkaa mut ei kaikki aina oo niin yksinkertaista, mutta siis Kokkolaan olis tarkotus lähteä voittamaan aluesarja! Ja just sopivaan aikaan tuo peli. Skippaan nimittäin koulun jonku ihme kulttuuri tapahtuman missä olis pitäny viettää koko ilta hikisen kioskin takana istuen, harmi :)



 JAJA viikon päästä olis eka mopokortin teoriatunti! Koko vuoden oon odottanu sitä että saan hommata sen ja nyt se tapahtuu jee :)

heippa kesä

Kenenkä muun on vaikea keksiä otsikoita?! Mulle tulee täydellinen aivojen lamaantuminen ku yritän keksiä niitä...

 -Meri

lauantai 8. syyskuuta 2012

suomi-ranska

Nyt on sitte MM-karsintaottelu nähtynä. Tosi kivaa oli ja nähtiin pari ihan näkemisen arvostaki pelaajaa. Ranska sen lopulta vei lukemin 1-0, paska suomi. Ei siitä sitten muuta, kotona olin joskus puol kuuden mais ja meinaa vähä väsyttää..:)














-Meri

perjantai 7. syyskuuta 2012

I want to be the only hand you need to hold




Ei ois pitäny kattoa junior masterchefiä koska sen jälkee tuli kamala pakkomielle leipoa! Hain sit koulun jälkee värkkejä ja tekasin dominokakun. Oooh nam hyi ku oli makeaa :D



Tiistaina oli koulun liikuntapäivä ja kauden viimenen peli ryhdin kans, kummassakaan ei tullu menestystä :D





"Mitä eroa on mehulla ja fairilla, mitä eroa on mehulla ja fairilla? Onko se maku EI! onko se väri EI! Päärynämehu ei vaahtooa" 


Eilen sanna oli meillä ja käytiin pitkästä aikaa ratsastamas! Voi poni raukkaa...:D


Tänään on taksvärkki ja mulla ainaki oli tosi työpainoitteinen päivä = nukuin kymmeneen, laitoin makaroonilaatikon uuniin ja katoin loppupäivän elokuvia, mut kohta lähetään kohti Helsinkiä ja MM-ottelua!

-Meri

lauantai 1. syyskuuta 2012

Saanko luvan vai tanssitaanko eka?



Saatiin eilen ilmaisliput mestiksen harjostusotteluun Sport vs. Kiekko-Vantaa. Käytiin sit kahtomassa se Oonan, Rikun ja iskän kans. Päätettii Ooniksen kans et me alotetaan jääkiekko! Ok, ehkei kummiskaa mut ois kyl siistiä :D




Viikon päästä mennään miksun ja rikun joukkuelaisten kans kahtomaan Helsinkiin Suomi-Ranska MM-karsintaottelua. Jejee odotan innolla :)



-Meri