keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vaasa Airport

HEIPPA! Tetti on sujunu tosi mukavasti ja mielenkiintoisesti, että voisin vaik jäädä sinne pitemmäksiki aikaa. Mut vihdoin pääsee hetkeksi pois täältä sateesta ja kylmyydestä! Täällä sitä istuskellaan ja odotellaan milloin päästään lentokoneeseen ja kohti turkkia :) Ennen tänne lähtöä mulla oli ajokoe ja läpi meni eli kortti tuli jeejee :) Nähdään viikon päästä!

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

sunnuntai



Lomalla viimeinkin. Tuli kyllä tarpeesee. Oon nukkunu huonosti koko viime viikon ja nyt se sitte kostautu ku nukahin perjantain viimeselle oppitunnille...


Mun skopo oli ilmestyny vihdoin meille! Huomenna on teoriakoe ja sen takia oon koko päivän vaa yrittäny opetella kuka saa mennä risteyksestä eka, ketä mun pitää väistää ja kuka korvaa vahingot jos orava hyppää tielle ja joudut jarruttaa. Mun aivot on täynnä liikennemerkkejä, näen niistä varmaan untaki. Toivottavasti saisin sen kortin nyt vain mahdollisimman nopeesti.


Laiskottaa. Tuntuu vaa et sulan tähä sängylle, on niin tylsää. Huomenna alkaa tetti ja herätys lomalla kaheksalta ei oikein miellytä. Toki ajatus Turkin lämmöstä saa mut hyvälle tuulelle. Näen piiitkästä aikaa sukulaisia, kun meidän perheen lisäks sinne lähtee serkku, mummo, täti ja sen mies. Ainut juttu vaa vähä naurattaa jo etukäteen ku minä ja veli ollaan ainoot porukasta, jotka osaa enkkua edes jonkin verran. Ja tunnetusti lehtosilla ei oo oikein hyvä kielitaito... Mielenkiinnolla odotan.



-Meri

torstai 11. lokakuuta 2012

9G's disco




<3







Disco tosiaan järjestettiin ja vaikka voittoa nyt ei niin paljon tullukkaan ku ajateltiin nii oli kyl mukavaa järjestää sitä ku meil on onneks hyvä yhteishenki ja kaikki tulee toimeen keskenään :) kiitos 9G ja kaikki osallistujat!

-Meri

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

alskathemmetti

Viime perjantaina lähettiin sonjan kans tulvia pakoon vaasaan vepsun päättäreihin jonnekkin Alskathemmettiin. Haha aika jäätävää oli, meressäki kävin ekaa kertaa uimas tänä kesänä! Tai siis mikä kesä? Huippu porukkaa nuo rannikkolaiset, onneks voidaan jatkaa vielä niiden kans pelaamista



Koko viikon oon taas yrittäny lukea kokeisiin ja kai ne ihan hyvin on mennyt? Parturiinki pääsin vihdoin ja tykkään tosi paljon näistä nyt. Parturiki ihan järkytty ku näki kuinka huonos kunnos mun hiukset joistaki kohtaa oli, mut nyt nää taas näyttää eläviltä jonkin aikaa!



Huomenna meidän luokka järjestää discon yläasteelaisille yhteiskoulun B-salissa siinä toivossa, et me saatais luokkaretki rahastoon vähä täytettä. Eli kaikki sinne siis klo 18.00 alkaen :)...


 Nyt pitäisi enää jaksaa tämä loppuviikko, pari päivää korvaten tettipäiviä eläinlääkäris ja sitten Turkin Alanyaan! Can't wait!


 -Meri

maanantai 8. lokakuuta 2012

rakkausstoori



Monta kertaa meidän on pitäny tämä tehä ja ny aateltiin tuon hönön kans vihdoin laittaa tämä tänne ja muutenkaa mulla ei näytä näitä postauksia niin usein tulevan, joten...:)


Tavattiin ekan kerran miksun kans ysien pesäpalloturnauksessa vähän ennen kuin koulut loppu, olin silloin seiskalla. Ei puhuttu mitään, vaihdettiin vain katseita.


Kesällä se oli huomannu tän blogin ja alannu stalkkaamaan mua facebookissa ja myöhemmin koulussa, mutta ei sit ollu edenny asian kanssa mihinkää.


Joka vuosi meidän koulussa järjestetään teatterikisat ja oon sielä tekniikassa mukana. Yks aamu olin siellä taas hommissa, kun niiden luokka tuli harjoittelemaan näytelmäänsä. Huomasin miksun heti.


Aattelin sinä iltana kerätä rohkeuteni ja aloin juttelemaan sille facessa. Siitä se sitte lähti. Juteltii joka päivä monta tuntia, viikonloppusin joskus innostuttiin ja juteltii aamu kolmeen. Koulussa vain moikkailtiin mut ei nähty missään eli ei ollu mitään ns. treffejä. Paitsi kerran nähtiin sattumalta ja se oli sellasta noloa hissuttelua koko juttu :D


19. joulukuuta. Tiesin mitä miksu tulis kertomaan mulle sinä päivänä. Mua jännitti ihan yli lujaa ja välttelin sitä koulussa. Välttelyistä huolimatta se löysi mut ja muistan aina, kun juostiin erästä matikan opea piiloon alakertaan ja siellä se sitten kysy haluaisinko olla enemmän ku kavereita


Tässä sitä ollaan, vaikka niitä alamäkiä on ollu ehkä liikaakin. Kohta 10 kuukautta takana päin ja toivottavasti vielä monta edessä. Ollaan koettu varmaan kaikki vaikeimmat asiat mitä parisuhtees voi olla, mutta aina ollaan päästy niiden yli ja jatkettu eteenpäin. Jos rakastaa kerran, rakastaa aina.
 



-Meri

maanantai 1. lokakuuta 2012

Justimuksia ja futista


Voi ihana syksy! Hetken ajan saa taas nauttia ku on värikästä mut kohta pitää jo ostella jotain talvivaatteita ja vittuuntua ku on niin kylmä, masentavaa.



Pelasin vanhempien joukkueessa ku pelattii junioreita vastaan. Häviö siinä sitten tuli, ei toki yllättäny.


Kerranki täällä meidän syrjäkyläs tapahtu jotakin! Ihan tuossa meidän lähellä olevalla tiellä ajettiin kuulemma Pohjanmaan Rallin yhtä osuutta ja käytiin sit sannan kans kuvailemas niitä vähän ja bongailtiin bemmejä.




Lauantaina oli se hetken mielijohteesta keksitty ja kauan odotettu Nost3 ja Protron ja Justimusfilmssin keikka! Illan kohokohta kuitenki oli se ku käytiin heses syömäs :) haha no ehkei ny aiva, mut melkein. Oli kivaa taas pitkästä aikaa 

haha, katson kauas kaukaisuuteen







Koulukuvat oli ilmestyny tänään, voi kamala! :D



-Meri