keskiviikko 23. tammikuuta 2013

converse

I want, haluan, jag vill, ich möchte, 私がしたい, ma tahan, ben istiyorum.... siinä nyt 7 kielellä mun mieltymykset näihin kenkiin, MERI TAHTOO, haluisko joku ihana sponssata?


voivoivoi :3 toi on muuten maailman ällöttävin ja ärsyttävin hymiö ikinä...
 

 

lauantai 19. tammikuuta 2013

january




Tämä blogi on nyt taas jääny vähän pimentoon, koska nykyään mun viikon rytmittää täysin jalkapallo, ihan hyvä niin ei tuu vaan laiskoteltua joka päivä, johon mä taivun yleensä aika helposti :)



Siinä samalla pitäisi sitte vaan tsempata tämä peruskoulu loppuun ja päättä seuraava koulu mihin haluaa opiskelemaan... Välillä oon siitä niin varma mutta joskus on vaan vielä niitä päiviä kun ajattelen onko musta sinne ja haluanko mä ihan oikeasti olla sillä alalla jatkossakin ja onkohan se ihan mun juttu, toisaalta en kyllä oikein näe itteäni missään muualla kuin siellä :D on tää vaikeeta, varsinki mulle ku oon vähä tämmönen etten saa ikinä aikaseksi päättää yhtään mitään, mutta onneksi on vielä aikaa miettiä. Haluan jo vaan niin tuntea sen tunteen ku sulle lyödään kouraan päättötodistus ja kesäloma alkaa!



Tämän päivän oon viettäny pelissä ylistarossa, miksun työnä ja nyt vaan rentoudun yksikseni, juon jääkylmää vettä litran kaljatuopista, katon yli tylsää elokuvaa ja lataan akkuja huomisiin harkkoihin.

tiistai 1. tammikuuta 2013

uusi vuosi, uudet kujeet



joulun pyhinä tv:stä tuli pari potteria (!), katon niitä ihan innoissani... ♥ 




uutta vuotta vietin ensin sannan työnä paljuilemassa ja juoruamassa, josta siirryttiin sitten naapuriin laulamaan karaokea isommalla porukalla :)





miksun antama joululahja ♥ menin ihan sanattomaksi kun näin tän ja lisäksi vielä samaisen käsikorun... tämä on sellanen joka sopii arkeen ja juhlaan molempiin yhtä hyvin, tykkään yli paljon :) kiitos vielä rakas :)


kuvassa komeilee uus paita alennusmyynneistä joka on muuten ainoaa laatuaan mun vaatekaapissa, jotain kimaltelevaa siinä on, mitä lie paljetteja onkaan mutta tosiaan elämäni ensinmäinen heh :D uudet hiukset muuten myös, värjättiin samalla värillä millä aikaisemmin ja huonot latvat ja kakshaaraiset napsittiin pois, yritän nimittäin kasvattaa näitä epätoivoisesti...