sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Moromoro

Aamulla heräsin puol 9 ja menin talliin töihin ja samalla siinä ruokia antaes otin pari kuvaa meidän uudesta suomenhevosvarsasta, jota me sanotaan Kaarloksi (:



 Illemmalla vietiin yks kuorma-auto sjoelle ja käytiin samalla Rossos syömäs (: Otin jonku ihme alkuruoka keiton ku äitiki otti .. joo en omista omaaloitteisuutta d: se oli hyvän makusta vaikka näky ei ollu kovin kummonen .. pää ruoaks otin sit Sienestäjän pastan, jota en jaksanu sit syödä vaan riku söi sen sitte, ku olin ahtanu itteni täyteen noutopöydän herneitä + valkosipulisalaatinkastiketta .. NAM <3 jälkkäriks söin metsämansikka jäätelöä kermavaahdolla ja suklaa kuorrutettuja puolukoita, ja hyvää oli !

Kotimatkalla käytiin Sannan työnä, ja katottiin siinä O.C:tä (: oon rakastunu siihen ohjelmaan ja varsinkin Ryaniin, ku se on nii söpö !


Naureskeltiin sit sannan kans siinä ku mä katon aiva onnes sitä + hymyilin ittestäni niin, et sanna luuli et mä itkin :Dd 

Huomenna meen isseen kans Laukaan klinikalle Meerin ja Pallukan kera, tarkistuttamaan Meerin nousseet lihasarvot? ja Pallukan leikatun jalan (:

-Meri







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti