sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Heissan

Kerkesimpäs kirjottaa ! Nyt on ollu kaiken näkööstä ja kokoosta hommaa, etten oo kerenny kirjottelemaan :( Mut ny kirjotan vähä niinku päiväkirjamaisesti päivä kerrallaan..

Monday: Olin iskän kans Laukaan klinikalla, ja tulo matkalla käytiin Vesan työnä Tuuris säästämässä, ja mukaan tarttu uimashortsit ja O.C.:n 2.tuotantokausi.

<3 !
















Hirvaskankaan ABC:llä pysähdyttiin ja käytiin sit myös tuolla.
















Kun iskän kans päästiin perille niin menin hetkenmielijohteesta Sannalle, ja otettiin kuvia ymm. ei mitään nii järkevää .. + jäin sit yöks paitsi kello soi aamulla 08.15 töihin <3 very niceeee.

Tuesday: töitätöitätöitätöitätöitä x 198498594, mut illalla oli peli Sisu:a vastaan ja voitettiin 1-0 ku ne teki omarin :Dd kyllä revettiin kaikki pelipaidoista ku se maali tuli ja pelin jälkee viä käteltiin kaikki sitä pelaajaa joka sen maalin teki ja sanottiin: hieno maali ! Ei yhtään ketuttanu sitä tai mtn... Mut eiköhän Sisu tehny meistä valituksen et meillä on liikaa yli-ikäisiä ! Meidät on ilmotettu sarjaan yli-ikäisiks et sen ei pitäis olla kenellekkään ongelma, mutta kun EI ! Vissiin vähä otti päähän ku me oltiin parempia..

Wednesday: keskiviikkona oli ravit Seinäjoella ja pokahovi voitti aivan ylivoimaisesti 40 metrillä (:














Thursday: Olin jälleen töis ja illalla oli harkat, ja mikäs sen mukavampaa ku pelata futista kaatosatees <3 futiksesta puheenollen; Vaasa Footballcup:iin enää 5 päivää ! Käytiin harkkojen jälkeen Pipsan, Riinan ja Valtun kans, mun kummitädin työnä ku sen tuleva poikaystävä oli siä ja me tenttattiin se aiva päästä varpaisiin :D ja todettiin et se oli eriiiiiit. mukava ! ja se osas matkia hömötiaista ja hirveä [x] hyvin mielenkiintoista ..


Friday: päivällä taas töitä ja illalla mentiin sinne Rikun kummitädin ja sedän mökille, ja oli kyllä kivaa ! 
Me uitiin, saunottiiin, soudeltiin, kalstettiiin, grillattiin, pelattiin mölkkyä, sulkkista ja jalkkista, heitettiin tikkaa, juteltiin ja pelattiin lautapelejä, tällästä perusihanaa mökkielämää (:










Saturday: Lauantai aamuna mentiin vielä uimaan,saunaan ja soutelemaan. Kolmelta lähettiin kotia kohti ja mentiin Rahkoille saunomaan ja me lapset mentiin alakentälle potkimaan.


Sunday: Tänään oon ollu töissä, ratsastanu Lakulla, leikannu nurmikkoa ja kohta meen Rikun kans potkimaan (: nii ja huomenna Sannan kans nuorisotoimen retkelle Särkänniemeen !


-Meri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti