sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

orq vibu

Nyt ei oo ollu oikein innostusta kirjotella. En oo ehtiny kun on pitäny rampata kurikka-jurva väliä ja on ollu sun muuta ei-niin-kivaa lähiaikoina, mut asiat on selvitetty ja näillä mennään :)

Viime viikko meni tosi nopeesti, varmaanki siks ku tiesi että loma alkaa kohta, vaikka ei tuntunu siltä yhtään, eikä oikein vieläkään. Toivottavasti kelit nyt vähän paranis.


Maanantaina P13 pelissä olin päätuomarina, keskiviikkona sain vihdoin taas pelata vepsun kans ♥ Voitettiin IK 4-1 :), torstaina veljen peli, jossa olin linjatuomarina ja perjantaina P11 turnauksessa olin päätuomarina kahdessa pelissä. Rahan tuloa ei voi estääää, ei siinä sitten mitään muuta hyvää ookkaan. No ok on se ihan kivaa.



Keskiviikkona oli ilmaisutaidonryhmän esitys. Voi kamala kun sai hävetä silmät päästänsä mutta ei voi mitään, rooli se vain oli :D esitin siis stripparia ja Usko Eevertti Luttista, että niin. Sai ainakin lisää esiintymiskokemusta ja menetti viimeisetkin maineen rippeet jos mulla sellasia ylipäänsä on ikinä ollukkaa :D Torstaina oli pitkämöpäivä ja ihan mukavaa sielä oli säästä huolimatta, mutta ei tullu verneriä ei :( Lauantaina vihdoin ja viimein se kauan odotettu loma alkoi. Se tunne ♥ todistuksen keskiarvo 8.1 ja numerot oli onneksi vain noussu, huh helpotus. Illalla menin Sannan kans naapurin valmistujaisiin tiskaamaan ja tarjoilemaan. Sen jälkeen lähdin Kialle yöksi med Suski. Käytiin yksissä pippalois, chillailtiin asuntovaunus ja popitettii. Kesällä sitten lisää tämmösiä ? ♥ Ens viikolla taas lisää futista. En ymmärrä miten mun aika riittää kaikkeen.







-Meri

14 kommenttia:

  1. mikset laittanu sitä kuvaa mis ollaa koko porukka ::d okei busted ois ollu :D söpöi ootte♥

    ps kusipää et noudattanu nyt yhtää mun otsikkoehdotuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no just sen takia en viittiny :DD no oli nii huonoja ehdotuksia

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. haha hyvä kinkku :DDD merbaaa ihana banneri♥!

    VastaaPoista