torstai 11. elokuuta 2011

Loppukesän rutistukset

Vesannolla käytiin tosiaan tässä pari viikkoa sitten ja oli ehkä paras keski-suomen keikka ikinä ! Käytiin Yli-Iissä mun tädin, 'sedän', Aatu-serkun ja Rikun kanssa. Sielä sit kalasteltiin, käytiin Ranuan eläinpuistossa ja läpsittiin kädet punaisiks itikoiden ja keltaisten autojen takia (: ja porojaki nähtiin ekaa kertaa livenä luonnon helmassa !
Ekana iltana käytiin kasomas ku serkku Aapo 3v, oli juoksukilpailus 4:s ja voitti tollasen yli söpön poimurin <3

Ranuan eläinpuiston pääportti


Niin tutun näkööstä, oliskohan tuo Riku ?!

Nuo jääkarhut oli nii helluusia <3



Yli-Iin mökki

Yli-Iissä oltiin vaan pari päivää koska mun ja Tuijan piti mennä MM-Reiskoihin !
Se on sellainen turnaus missä pelataan jalkapalloa reino ja aino tossuilla ja se on muuten samanlaista ku oikee jalkapallo paitsi pelataan kumipallolla ja kenttä on pienempi, pelaajia on vähemmän ja joukkueiden nimet on hieman erilaisia kuten; FC Yökastelijat, Narisevat Kurtut, Mäntypistiäiset, FC Lissut, Team HUH, FC Polliisit, Lady Pink ja meidän joukkue oli Ranskalaiset Sisäköt joka perustu kehitysvammaistenhoito porukoiden työntekijöistä Vesannolta ja Kouvolasta, siitä porukasta ei todellakaan huumoria puuttunu ! :D




Rekvisiitat ainaski kohallaan !

Hovimestarimme


Serkku aina niin hehkeenä !

Ranskalaiset Sisäköt

Vesantojärven mökiltä
Taiteellista?


Hönö


Loppuajan me sit vaan chillailtiin, käytiin Kuopios Sampan työnä, kalas, mökillä ja uitiin, saunottiin ja naurettiin kaikille tyhmille jutuille :D oli mukava nähdä kaikki taas pitkästä aikaa ja varsinki Samppa <3 (:

Sukujuhlat oli lauantaina ja ne oli iskän puolelta, oli mukavaa taas kuulla jokaselta tuntemattomalta iskän tädiltä tai sedältä et kuinka paljon mulla on samaa näköä äidin kans .. oli sielä sit loppujen lopuksi mukavaa vaikka ärsytti ihan helvetisti pukia joku mekko päälle .. sielä laulettiin karaokea, kisailtiin, juteltiiin ja syötiin ja puoleen yöhön asti sielä oli melkoset partyt (:

Riku, Riina, Valtteri ja Sami


tuitui

3 kommenttia:

  1. yhtää ihimettele että sinä ja sun iskä laulamas! :D

    VastaaPoista
  2. joo en ees laulanu iskän kans ku on kauheet traumat :p

    VastaaPoista
  3. sullon ihana blogi <3

    VastaaPoista