maanantai 29. elokuuta 2011

Never stops smiling :)

Oli kyllä tapahtumarikas viikonloppu. Meidän kylällä on tapana, että aina kun joku kyläläinen täyttä pyöreitä vuosia sille pidetään yllätyssynttärit ja käydään herettämässä se synttäriaamuna naamiasiasut päällä ennen varsinaisia partyja. Normaalia? Ei.
 Edellis viikolla napattin Päivi ja ajettin Jurvaan botniaringille ajelemaan, jonka jälkeen mentiin sällille saunomaan ja seurustelemaan. Tälläkertaa ei herätettykkään aamulla vaan mentiin keskiyöllä kummittelemaan makuuhuoneen ikkunan alle ja kuteet oli mitä mainioimmat (alhaalla kuvaa). Lauantaina oli sitten varsinaiset juhlat, joissa olin töissä muiden kylän kyökkipiikojen kanssa ja palkkaakin tuli mukavasti, kiitos Päivi vielä kerran !

"Luigi" vauhdissa

Sunnuntaina aattelin polkea Jurvaan pyörällä, karistaen samalla edellispäivän kakkukalorit, nopeesti se 26km vierähtikin. Riinan kanssa lähdettiin sitten katsomaan poikien turnausta Ilmajoelle.
 Tänään oon vaan ollu koneella ja lenkille pitäisi mennä niin ja läksyt tehdä .. VOI HERRANJESTAS, salkkarit alkaa ! Huomenna poikien peliin joukkueenjohtajksi Oravaisiin, joten huomenna en voi postata teille rakkaat 3 lukijaani, koittakkaa kestää :D

vanhaaakuvaaa

PS. Enää 48 päivää Turkin matkaan ! (:


-Meri

3 kommenttia:

  1. korjaan 47, koska me muistettiin eilen äitin kans väärin eilen oli 48

    VastaaPoista
  2. aaaw toi viimene kuva on maailman söpöin! :) ♥

    VastaaPoista