sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kaiken täysillä teet, pistät päätä välii ja ohjaat maaliin


Viikonloppuna oli tosiaan reiskat. Tietämättömille tiedoks että se on turnaus missä pelataan futista reino tai ainotossuilla ilman kontaktia :D Äiti ja minä pelattiin tädin työpaikkaporukan joukkueessa Ranskalaiset Sisäköt, iskä ja riku taas näiden sisäköiden miesten kanssa Butlereissa. Aika hilpeetä porukkaa etten sanois, ei käyny aika pitkäks näiden kanssa :D




Sisäköiden pelitaidoilla ei paljoa hurrattu, yks voitto neljästä pelistä, toki ilman minkäänlaista harjoitusta. Lahjattomat treenaa :) Ite sentäs tein kolme maalia. Oon hurja.

jaa krapula aamu





hellapoliisit




hillittömät paahtajat, heh



Tämän piti olla kontaktiton turnaus mut se oli kyllä kaikkea muuta. Meidän joukkueiden saldo; kaks sijoiltaan mennytta olkapäätä, murtunut varvas, yks revähtänyt ja yks tärähtänyt reisi :D Mikäs siinä ku raavaat miehet täydessä jurrissa juoksee pallon perässä...


aaposerkku<3

Mummo ja täti on saanu päähänsä perustaa yhelle vanhalle koululle kotieläinpihan, kirppiksellä ja kahvilalla varustettuna. Laku on ollu sielä vähän kesälomilla, ei näyttänyt minua paljo kaipailevan :D Myös pari kanaa, pupua ja lammasta on saatu sinne kesän ajaksi näytille. Vielä ei oo ihan täydessä vauhdissa tuo bisnesidea mut eiköhän se siitä pikku hiljaa.






Ihastuin ihan täysin noihin ♥ Oli kyllä veikeen näkösiä :)





Kesän ensimmäiset kalat ongittu! Oli kivaa käydä pitkästä aikaa ihan vain noin vaatimattomasti mato-ongella :) Särkiähän sieltä vain tuli mut eipä tuo haittoo.

Epäilemättä komee saalis





Huomenna peli VöIFiä vastaan, saa nähä kuinka paljo hävitää :D ainaki saa pelata jos ei muuta.


-Meri

8 kommenttia: